Schattingen

Wanneer je een woning of ander pand wilt laten schatten, dan reken je op WH Vastgoedexpert te Menen! Sluit zoveel mogelijk risico’s uit door je eigendom te laten schatten. Ik ben je ervaren vastgoedexpert!

MEER INFORMATIE

Uw woning of ander pand laten schatten door ons in Menen

Om je woning of ander onroerend goed te laten schatten ben je bij ons te Menen aan het juiste adres. Ik voer uitsluitend schattingen uit van onroerend goederen en ben beëdigd, onafhankelijk en voorzien van een officieel VLABEL erkenningsnummer 005195310502. Voor notarissen, particulieren in functie van nalatenschap, immokantoren, landmeetkantoren en bewindvoerders die een schatting nodig hebben voor de rechtbank sta ik altijd klaar.

Concrete waardebepaling

Sluit zoveel mogelijk risico’s uit door je eigendom te laten schatten door één van onze ervaren makelaars. Tijdens het schatten van een woning of pand gaan we discreet te werk en kun je altijd rekenen op een dergelijke onderbouwde schatting door ons kantoor te Menen. Achteraf bezorg ik je steeds een schriftelijk document van de waardebepaling.

Schattingen

Contacteer ons voor meer informatie

Zou je graag meer informatie willen over het laten schatten van je woning of pand door onze vastgoedexpert te Menen? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Voor een afspraak of wanneer je vragen hebt, kun je altijd het online contactformulier invullen. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.