Plaatsbeschrijving in regio Kortrijk

Voor het laten opstellen van een plaatsbeschrijving in regio Kortrijk kan u beroep doen op mijn diensten bij WH Vastgoedexpert in Menen. Een locatiebeschrijving moet na uitvoering van het werk kunnen aantonen dat eventuele schade aan een object al dan niet het gevolg is van het uitgevoerde werk. Doe daarom beroep op mijn expertise en laat u bijstaan in dit proces.

MEER INFORMATIE

Een plaatsbeschrijving laten opstellen

Na de werken kan een plaatsvergelijking opgemaakt worden om de schade te vergelijken met de voorafgaande toestand. Een architect, aannemer, buur of bouwheer kan de plaatsbeschrijving aanvragen. Ter plaatse kijk ik als vastgoedexpert of er al dan niet bestaande schade is aan de woning. Ik maak foto’s waarop alle barsten, vocht en inzakkingen aan zowel de binnen- als de buitenkant van de woning duidelijk zichtbaar zijn. Daarna maak ik een verslag op met de bijhorende foto’s die genomen werden. Verder maak ik ook plaatsbeschrijvingen op voor verhuringen en verleen ik diverse andere diensten, zoals schattingen en energiebepalingen.

Contacteer mij voor meer informatie

Zou u graag een plaatsbeschrijving laten opstellen? Of heeft u meer nood aan een EPC-bepaling? Neem dan contact met mij op en ik bekijk zo snel mogelijk wanneer ik kan langskomen. U bereikt mij snel en eenvoudig via het online contactformulier, waar u mij kan voorzien van alle nodige informatie.

Plaatsbeschrijvingen