Plaatsbeschrijvingen

Voor het laten opstelling van een plaatsbeschrijving in regio Kortrijk kun je beroep doen op onze diensten bij WH Vastgoedexpert in Menen. Een locatiebeschrijving moet na uitvoering van het werk kunnen aantonen dat eventuele schade aan het object al dan niet het gevolg is van het uitgevoerde werk.

MEER INFORMATIE

Een plaatsbeschrijving opstellen in de regio van Kortrijk

Na de werken kan een plaatsvergelijking opgemaakt worden om de schade te vergelijken met de voorafgaande toestand. Een architect, aannemer, buur of bouwheer kan de plaatsbeschrijving in regio Kortrijk aanvragen. Ter plaatse kijken we of er al dan niet bestaande schade is aan de woning. We maken foto’s waarop alle barsten, vocht, inzakkingen aan zowel de binnen- als de buitenkant van de woning duidelijk te zien zijn. Hierover maken we een verslag op met de bijhorende foto’s die genomen werden. Verder maken we ook plaatsbeschrijvingen op voor verhuringen of verlenen we diverse andere diensten zoals schattingen en energiebepalingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou je graag een plaatsbeschrijving laten opstellen in de omgeving van Kortrijk? Neem dan contact met ons te Menen op en we bekijken zo snel mogelijk wanneer we kunnen langskomen. Je bereikt ons snel en eenvoudig via het online contactformulier, waar je ons voorziet van alle nodige informatie.

Plaatsbeschrijvingen