Schatter erkend door VLABEL in regio Kortrijk

Als erkende schatter van VLABEL in omgeving Kortrijk kunnen we een goed onderbouwde schatting van je pand maken. Bij WH Vastgoedexpert in Menen beschikken we over de expertise en certificaten om een overzichtelijke inventarisatie te maken van de troeven van je vastgoed en hier een waarde op te plakken. Zo heb jij een duidelijk beeld van de mogelijkheden van je pand. Laat je bijstaan door onze erkend schatter VLABEL in omgeving Kortrijk.

Energie Prestatie Certificaat aanvragen

De expertise van onze schatter VLABEL in Kortrijk

Als erkend schatter VLABEL in regio Kortrijk kunnen wij vele diensten verlenen die op vlak van vastgoed van pas kunnen komen. Denk zo bijvoorbeeld aan het opstellen van een plaatsbeschrijving van je pand. Daarnaast helpen wij eveneens bij het opstellen van een EPC of Energie Prestatie Certificaat. Dat laatste wordt steeds belangrijk aangezien potentiële kopers de milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten van een woning nauwgezet bekijken. In al deze zaken voorzien wij je van een onderbouwd papieren verslag van de analyses zodat jij altijd op de hoogte bent.

Vragen? Neem contact op
Plaatsbeschrijvingen
Schattingen

Bereik ons elke dag van de week

Onze erkend schatter VLABEL te Menen is elke dag van de week bereikbaar in de regio Kortrijk. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier en maak een afspraak.