Schatter erkend door VLABEL in regio Kortrijk

Als erkend schatter van VLABEL in omgeving Kortrijk kan ik een goed onderbouwde schatting van uw pand maken. Bij WH Vastgoedexpert in Menen beschik ik over de expertise en certificaten om een overzichtelijke inventarisatie te maken van de troeven van uw vastgoed en hier een waarde op te plakken. Zo heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden van uw pand. Laat u bijstaan door een erkend schatter van VLABEL zodat u gerust bent.

Energie Prestatie Certificaat aanvragen

De expertise van een erkend schatter van VLABEL

Als erkend schatter van VLABEL én vastgoedexpert kan ik vele diensten verlenen die op vlak van vastgoed van pas kunnen komen. Denk zo bijvoorbeeld aan het opstellen van een plaatsbeschrijving van uw pand. Daarnaast help ik u eveneens bij het opstellen van een EPC of Energie Prestatie Certificaat. Dat laatste wordt steeds belangrijk aangezien potentiële kopers de milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten van een woning nauwgezet bekijken. In al deze zaken voorzie ik u van een onderbouwd papieren verslag van de analyses zodat u altijd op de hoogte bent.

Vragen? Neem contact op
Plaatsbeschrijvingen
Schattingen

Bereik mij elke dag van de week

Als erkend schatter van VLABEL ben ik elke dag van de week bereikbaar en inzetbaar voor onder andere een schatting van uw woning. Heeft u interesse in mijn diensten? Neem dan contact met mij op via het online contactformulier en maak een afspraak. Bij het invullen van het contactformulier is het handig als u al een beeld schetst van de situatie, zodat ik weet wat ik kan verwachten en u beter kan helpen.