Schatting van een huis in omgeving Kortrijk

Zoekt u naar een specialist die een schatting van uw huis in de omgeving van Kortrijk kan uitvoeren? Dan kan ik u bij WH Vastgoedexpert in Menen zeker helpen. Als beëdigd schatter beschik ik over de noodzakelijke kennis en certificaten om uw huis correct te schatten. Zo krijgt u een goed beeld van de waarde van uw onroerend goed alvorens u deze eventueel op de huizenmarkt zet. Schakel mij daarom in voor een schatting van uw huis in de buurt van Kortrijk.

Energie Prestatie Certificaat aanvragen

Reken op mijn expertise voor de schatting van uw huis

Bij de schatting van uw huis ga ik als beëdigd schatter naar allerlei verschillende aspecten van uw pand kijken. Samen doorlopen we het pand en kijken we naar de verschillende ruimtes. Daarbij zijn een plattegrond en allerlei certificaten en documenten over het gebouw nodig om een meer diepgaand beeld te krijgen van het pand. Zo werk ik als erkende schatter van VLABEL onder meer voor notarissen, particulieren in functie van nalatenschap, immokantoren, landmeetkantoren en bewindvoerders die een schatting nodig hebben voor de rechtbank. Een beëdigd schatter bezorgt na afloop een schriftelijk document met de schatting van uw huis.

Mijn andere diensten

Naast een schatting van uw huis kan ik als beëdigd schatter ook andere diensten met betrekking tot uw vastgoed verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een correct opgestelde plaatsbeschrijving van uw pand. Ook ben ik gespecialiseerd in het nakijken of opstellen van het EPC of Energie Prestatie Certificaat van uw woning of gebouw. Aangezien vandaag de dag het belang van ecologisch wonen onmiskenbaar is, speelt het EPC een steeds grotere rol op de huizenmarkt. Laat u hierin daarom zeker bijstaan door een vastgoedspecialist!

Vragen? Neem contact op
Plaatsbeschrijvingen
Schattingen

Contacteer mij en maak een afspraak

Zou u een beëdigd schatter willen inschakelen om een schatting van uw huis uit te voeren? Neem dan contact met mij op om een afspraak vast te leggen. U kan mij het eenvoudigst bereiken door het online contactformulier in te vullen. Zorg hierbij al voor een schets van de situatie zodat ik een idee heb wat ik kan verwachten.