Schatting van een huis in omgeving Kortrijk

Zoek je naar een specialist die een schatting van je huis in omgeving Kortrijk kan uitvoeren? Dan kunnen we bij WH Vastgoedexpert in Menen je zeker helpen. Als beëdigd schatter beschikken we over de noodzakelijke kennis en certificaten om je huis in omgeving Kortrijk correct te schatten. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je onroerend goed alvorens je deze eventueel op de huizenmarkt zet. Schakel daarom ons in voor een schatting van je huis in de omgeving van Kortrijk.

Energie Prestatie Certificaat aanvragen

Reken op onze expertise voor de schatting van je huis in regio Kortrijk

Bij de schatting van je huis in regio Kortrijk gaat onze beëdigd schatter naar allerlei verschillende aspecten kijken van je pand. Samen doorlopen we het pand en kijken we naar de verschillende ruimtes. Daarbij zijn een plattegrond en allerlei certificaten en documenten over het gebouw nodig om een meer diepgaand beeld te krijgen van het pand. Zo werken wij onder meer voor notarissen, particulieren in functie van nalatenschap, immokantoren, landmeetkantoren en bewindvoerders die een schatting nodig hebben voor de rechtbank. Onze beëdigd schatter bezorgt na afloop een schriftelijk document met de schatting van je huis in regio Kortrijk.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast een schatting van je huis in regio Kortrijk kan onze beëdigd schatter ook andere diensten met betrekking tot je vastgoed verrichten. Denk zo bijvoorbeeld aan een correct opgestelde plaatsbeschrijving of het nakijken van het EPC of Energie Prestatie Certificaat van je pand. Aangezien in de hedendaagse wereld het belang van ecologisch wonen onmiskenbaar is, speelt het EPC een steeds grotere rol op de huizenmarkt. Laat je hierin daarom zeker bijstaan door onze vastgoedspecialist te Menen!

Vragen? Neem contact op
Plaatsbeschrijvingen
Schattingen

Contacteer ons en maak een afspraak

Zou je onze beëdigd schatter willen inschakelen om een schatting van jouw huis in regio Kortrijk uit te voeren? Neem dan contact met ons op om een afspraak vast te leggen. Je bereikt ons het makkelijkst door het online contactformulier in te vullen.