Energiedeskundige in Menen

Als energiedeskundige in Menen kunnen wij je bij WH Vastgoedexpert helpen op allerlei vlakken. Centraal hierbij staat de berekening van je EPC oftewel Energie Prestatie Certificaat. Bij de aankoop, verkoop of verbouwing van een pand is het van groot belang dat je dit document in orde maakt. Als energiedeskundige in Menen staan wij klaar om je hierin volledig te ontzorgen.

Energie Prestatie Certificaat aanvragen

Alle mogelijkheden bekijken met een energiedeskundige in Menen

Het EPC is belangrijk voor potentiële kopers en huurders om te kijken naar de energiezuinigheid van het pand. Dat speelt uiteraard ook een rol in de schatting van de kostprijs of huurprijs van de woning. Als energiedeskundige te Menen kunnen wij in kaart brengen hoe het gesteld is met de energiezuinigheid van jouw pand en informeren we je graag over de mogelijkheden om dit te verbeteren. Ecologisch verantwoord wonen is een van de centrale pijlers op de hedendaagse huizenmarkt en daardoor een element dat je niet kunt negeren. Daarnaast kunnen wij als beëdigd VLABEL schatter ook de waarde van je pand bepalen en nog vele andere diensten verrichten.

Vragen? Neem contact op
Plaatsbeschrijvingen
Schattingen

Maak een afspraak

Wil je gebruikmaken van de diensten die wij als energiedeskundige in Menen aanbieden? Dan neem je het best contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt ons snel en makkelijk bereiken via het online contactformulier.