Energiedeskundige in Menen

Als energiedeskundige in Menen kan ik u bij WH Vastgoedexpert helpen op allerlei vlakken. Centraal hierbij staat de berekening van uw Energie Prestatie Certificaat. Bij de aankoop, verkoop of verbouwing van een pand is het van groot belang dat u dit document in orde maakt. Als energiedeskundige sta ik klaar om u hierin volledig te ontzorgen.

Energie Prestatie Certificaat aanvragen

Alle mogelijkheden bekijken met een energiedeskundige

Het EPC is belangrijk voor potentiële kopers en huurders om te kijken naar de energiezuinigheid van het pand. Dat speelt uiteraard ook een rol in de schatting van de kostprijs of huurprijs van de woning. Als energiedeskundige en vastgoedexpert kan ik in kaart brengen hoe het gesteld is met de energiezuinigheid van uw pand en informeer ik u graag over de mogelijkheden om deze te verbeteren. Ecologisch verantwoord wonen is een van de centrale pijlers op de hedendaagse huizenmarkt en daardoor een element dat u niet kan negeren. Daarnaast kan ik als erkende VLABEL-schatter ook de waarde van uw pand bepalen en nog vele andere diensten verrichten.

Vragen? Neem contact op
Plaatsbeschrijvingen
Schattingen

Maak een afspraak

Wilt u gebruikmaken van de diensten die ik als energiedeskundige aanbied? Dan neemt u best contact met mij op om een afspraak te maken. U kan ons snel en makkelijk bereiken via het online contactformulier en al een eerste beeld van de situatie schetsen. Ik probeer telkens zo snel mogelijk bij u terug te komen zodat we snel aan onze samenwerking kunnen beginnen.